DN Furesø om grusgravønske i Bregnerød: "Gravningen vil få store konsekvenser" Furesø netavis 23. maj 2019

Stop for iltning af Furesøen. Furesø Avis 19. marts 2019

Nej til parkering på helikopterlandingsplads. Frederiksborg Amts Avis 9. februar 2019

Mysteriet på den gamle golfbane. Frederiksborg Amts Avis 24. januar 2019

Retten til at rejse fredninger bør bevares. Furesø Avis 15. januar 2019

Borgerne skal med på den grønne bølge. Frederiksborg Amts Avis 12. januar 2019

DNs ret til at rejse fredninger. Frederiksborg Amts Avis 5. januar 2019

Svar til fodboldformanden. Frederiksborg Amts Avis den 14. februar 2018

Pas på de gamle træer ved Farum sø. Furesø Netavis 30 januar 2018

DNs høringssvar om udvidelse af Natura 2000 områder. Frederiksborg Amts Avis 20. januar 2018.

Nu får Flagermusene fin bolig på Flyvestationen. Furesø avis og Frederiksborg Amts avis 16. dec. 2017

Bevar freden og naturen langs Søndersø. Furesø Netavis og Frederiksborg Amtsavis 5. december 2016

Mere vand i Afrodites øje. Frederiksborg Amts Avis og Furesø Avis 29. november 2016

Debat: Ny lokalplan for Laanshøj. Furesø netavis 25 oktober

Lokal ildsjæl hædret med endnu en pris. Alf Blume fik Furesø kommunes kulturpris. Furesø netavis 5. oktober 2016 og Furesø Avis 6. oktober

Mangeårig formand for DN Furesø modtog Forenings- og Græsrodsprisen. Furesø netavis 29 september 2016 og Furesø Avis 6. oktober.

Ny trampesti giver smukke naturoplevelser. Frederiksborg Amtsavis 26. sept 2016

Godt nyt fra naturen; Markfirbenet er slet ikke uddødt i Furesø. Furesø netavis 13. sept. 2016 og Furesø Avis den 15. september.

Hanne Juel i TV Lorry om giftfri haver. Se udsendelsen her

Azur, Natur og Musik i Farum Kulturhus. Maleri og Fotoudstilling. Marts 2016

Flere bækørreder i Mølleåen. En god nyhed. 

Storkene skal lokkes til Flyvestationen. Furesø Avis 12 marts 2015

Giv et nap med i skoven. Furesø avis 14. juni 2016.

DN så på traner i Skåne. Furesø Avis 8. april 2016

Byggeplaner på Laanshøj er et overgreb på naturen. December 2015

Nøglen til vilde klimaændringer fredet. Politiken 15. november 2015.

Vækstpakke truer Furesøs natur. Frederiksborg Amtsavis december 2015

DN Furesø: De åbne landskaber og frie kyster er truet. Furesø netavis december 2015

Allerød Lergrav fredet. Furesø avis november 2015