Nyhed

Lokale ildsjæle hædret

Furesø Kommune har nemlig de vildeste ildsjæle, afslørede Miljøministeriet til kåringen. Disse ildsjæle kalder ministeriet for vildsjæle, og de har de borgerlige navne Marie Høybye, Mikkel Nygaard og Louise Rønne.

Denne pris er lige så meget til Johnny Skjoldborg Krog fra Skolelandbruget i Farum, Hanne og Carsten Juel fra DN Furesø, alle haveambassadører, de frivillige og ikke mindst Benedicte Isabella Dyekjær fra Furesø Kommune

KONKURRENCE Mandag 20. september blev Miljøministeriets kåring af ’Danmarks Vildeste Kommune’ afholdt, og vinderen blev Vordingborg Kommune, men Furesø Kommune blev også hædret.

Furesø Kommune har nemlig de vildeste ildsjæle, afslørede Miljøministeriet til kåringen. Disse ildsjæle kalder ministeriet for vildsjæle, og de har de borgerlige navne Marie Høybye, Mikkel Nygaard og Louise Rønne. De tre personer blev kaldt op på scenen for at få overrakt prisen ‘Årets Vildsjæl’. De får prisen for deres frivillige arbejde med etableringen af en ’Vild Have Ambassadørbevægelse’ samt ’Biodiversitets festival 2022’, som i juni tiltrak op mod 2.000 deltagere på Skolelandbruget i Farum.

”Det var fantastisk at modtage sådan en fin anerkendelse fra Frank Erichsen (Red. Bonderøven), Morten DD og miljøminister Lea Wermelin. Vi blev meget overraskede og glade! Det er dejligt, at både store og små initiativer anerkendes,“ siger de tre vindere og fortsætter:

“Denne pris er lige så meget til Johnny Skjoldborg Krog fra Skolelandbruget i Farum, Hanne og Carsten Juel fra DN Furesø, alle haveambassadører, de frivillige og ikke mindst Benedicte Isabellae Dyekjær fra Furesø Kommune, der gjorde det muligt at afholde et brag af en festival til fordel for vores elskede natur.”

Har du lyst til at spille en rolle i næste års ’Biodiversitets Festival’ så tag endelig fat i en af vinderne ved at sende en mail til vild@furesoe.dk.

Jk